SEXOLOGIST CONSULTANT

My photo
Malaysia
Saya ZAKRI FARJI – SEXOLOGIST CONSULTANT (Perunding Seksologi) yg mempunyai PENGETAHUAN & PENGALAMAN dalam bidang SEXUAL HEALING (Rawatan Seks). Saya MENAWARKAN perkhidmatan TANTRIC MASSAGE (Urutan Tantric)serta Menyediakan Pelbagai PRODUK & KURSUS KAMASUTRA secara PROFESSIONAL & PRIVACY khusus untuk WANITA yg mendambakan KESIHATAN, KECANTIKAN & KEPUASAN HOLISTIK.

KURSUS

Saya MENYEDIAKAN "PRIVATE INTENSIVE COURSE" untuk WANITA2 yg ingin Mendalami SENI SEKS KAMASUTRA secara TEORI & PRAKTIKAL. Kursus Ini Di Adakan Secara PERSONAL & TERTUTUP. Anda Boleh Memilih Mana2 yg Anda Inginkan: 
  1. THE ART OF FELLATIO
  2. THE ART OF CUNNILINGUS
  3. THE ART OF KAMASUTRA


  • THE ART OF FELLATIO 

Fellatio bermakna seorang lelaki atau wanita meletakkan mulutnya ke dalam kelenjar zakar dan mengulumnya dengan lidah, juga meraba tangan mereka pada keseluruhan zakar lelaki itu. Hisapan biasanya dilakukan untuk menambah tekanan dan rabaan dilakukan pada zakar. Sementara kelakuan fellatio dilanjutkan, penerima boleh menyumbang air pra-ejakulasi pada air liur pemberi, memberikan hasil zakar lebih licin dan menambah pengalaman perasaan erotik. Air ini dibuatkan oleh kelenjar Cowper dan bukannya air mani, walaupun ia mengandungi kesan sperma.

Terpulang kepada penyumbang, stimulasi ini boleh menghasilkan sebarang puncak syahwat dan ejakulasi air mani. Kalau air mani dimasukkan ke dalam mulut, ia terpulang sama ada ditelan atau tidak ditelan (slanganya, ludah atau telan).


Sementara kegunaan mulut untuk berstimulasikan zakar, adalah pusat cirinya fellatio, sering teman asmara berstimulasi serentak batang zakar dengan tangannya untuk memberikan lelaki itu perasaan zakar telah dikelilingi. Sesetengah wibawa (seperti Franklin, The Ultimate Kiss, muka surat 62) bercadangkan ini sebagai cara paling memuaskan dengan memberi seks oral pada seorang lelaki. Satu lagi teknik berkesan adalah dengan memasukkan dan mengeluarkan kepala zakar dari mulut dengan sangat laju (tanpa menurun ke pangkal batang).


Sesetengah menganggapkan seks oral sebagai kebesaran ego, mempercayai bahawa tindakan demikian adalah sejenis penguasaan ke atas teman asmaranya.


Fellatio tidak sahaja dilakukan pada satu orang, malah sesama sendiri, terutamanya kalau dua atau lebih orang yang melakukan perhubungan seks lelaki. Istilah ini dikenali sebagai Posisi Seks 69.

  • THE ART OF CUNNILINGUS
Cunnilingus adalah kelakuan menggunakan mulut dan lidah untuk merangsang kemaluan perempuan, terutamanya kelentit. Istilahnya berasal dari alternatif perkataan Latin untuk faraj (cunnus) dan dari perkataan Latin untuk lidah (lingua). Hanya satu pertiga dari puncak syahwat mudah dilakukan sewaktu berasmara. Pelancapan dan cunnilingus adalah cara alternatif untuk wanita mencapai syahwat dengan teman asmara.
 
Kelentit adalah bahagian sensitif pada hampir semua wanita, tetapi boleh jadi sensitif untuk rangsangan selanjutnya pada waktu tertentu, terutamanya pada langkah awal dan bagus dimulakan dengan lembut dan kurang tumpukan pada bibir kemaluan dan kawasan kelamin itu sendiri.

Cunnilingus mudah digandingkan dengan mainan jari atau permainan seks ke dalam faraj, yang membenarkan rangsangan serentak titik G, atau ke dalam anus, yang mana sahaja banyak wanita mendapati menghasilkan sensasi yang tergigih. Banyak aktiviti-aktiviti dapat menemani cunnilingus untuk menambah keseronokan keseluruhan, sudah tentu, dihadkan hanya oleh kebolehan kesukaan lebih, fizikal, anatomi dan berbagai tugas.

  • THE ART OF KAMASUTRA
Kama sutra (bahasa Sanskrit: कामसूत्र; काम kāma bermaksud keinginan, hasrat, cinta atau nafsu dan सूत्र sūtra bermaksud benang atau rangkaian) , secara umum dikenali di dunia Barat sebagai Kama Sutra, adalah sebuah teks India silam yang dianggap piawai bagi karya mengenai cinta dan hubungan seks. Dianggap sebagai kesusasteraan Sanskrit, sebahagian kecil karya ini membicarakan mengenai kelakuan seks manusia.